Seminar Planning

2021

  • 13-15 augustus 2021: Acupunctuur voor Klaringsproblemen bij Duikers (3 BIOMED CEU credit). FSOMA Conference 2021, Fort Lauderdale, Florida, USA.

2019

  • 12 april 2019: Acupunctuur voor KNO Problemen bij DuikersTCM Postgraduate, Amsterdam, Nederland. Accreditatie NVA en Zhong.

2018

  • 23-24 juli 2018: Acupunctuur voor Klaringsproblemen bij Duikers. 8th International Conference on Traditional Medicine and Acupuncture, Rome – Italië.

2015

  • 20 november 2015: Acupunctuur voor KNO Problemen bij DuikersTCM Postgraduate, Amsterdam, Nederland. Accreditatie NVA en Zhong.

TESTIMONIAL

“Op 20 november 2015 heeft Janneke Vermeulen een schitterende lesdag verzorgd ten behoeve van TCM Postgraduate in het Victoria Park Plaza Hotel te Amsterdam. Deze lezing had als thema: Acupunctuur voor KNO-problematiek bij duikers. Aan de hand van een prachtige PowerPoint Presentatie gaf zij inzicht in de duikgeneeskunde, de Westerse diagnostiek en een korte bespreking van de behandeling in de Westerse geneeskunde. Vervolgens werd de focus verlegd naar de Chinese Geneeskunde bij verklaring en behandeling van duikgerelateerde problematieken op het gebied van KNO. Uit haar lezing werd alras duidelijk dat het specifieke onderwerp ook een duidelijke bruikbaarheid had voor het diagnosticeren en behandelen van KNO-problematiek in het algemeen. Tevens werd uitgebreid aandacht besteed aan de belangrijkste acupunctuurpunten voor KNO-problematiek, de localisaties, priktechnieken en adviezen. Kortom, een inspirerende lesdag waarbij een integratie van zowel Westerse als Oosterse geneeskunde werd beschreven en door studenten uitermate werd gewaardeerd!”

Gerard Smienk, Directeur TCM Postgraduate, 2016.