COVID-19

COVID-19 Update

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, volgt de praktijk het NVA Protocol. Het NVA Triageformulier is nodig om te zien of u op dit moment behandeld kunt worden: print deze, vul in en neem a.u.b. ondertekend mee naar de praktijk!
De behandelaar is volledig gevaccineerd met Moderna (Spikevax), draagt een FFP2/KN95 mondmasker en werkt met wegwerphandschoenen. De patiënt krijgt een IIR mondmasker van de praktijk.
Belangrijk voordat u naar de praktijk komt zijn deze NVA Voorschriften Behandeling In De Praktijk!

Heeft u COVID-19 gehad en restklachten zoals vermoeidheid en kortademigheid waar u niet vanaf komt? Acupunctuur kan goed helpen bij het herstelproces!
Interessant boek: The Aftercare of COVID-19 Infection.

In de UK behoort het beroep acupuncturist sinds juni 2020 officieel bij de medische beroepen (‘health care professionals’) naast de osteopaat en fysiotherapeut. Hierdoor kan de acupuncturist die lid is van de BAA (British Acupuncture Association) of BAF (British Acupuncture Federation) er essentieel medische zorg leveren tijdens een lockdown. Kijk en luister naar Chris Davies, CEO van de BAA. Het zou correct zijn als de Nederlandse overheid het beroep acupuncturist eveneens als een medisch beroep zou gaan classificeren. Wetenschappelijk bewijs – dat acupunctuur effectief is bij diverse aandoeningen – is er voldoende! Wetenschappelijke Acupunctuurstudies met Statistisch Significante Onderzoeksresultaten.

 ‘Acupunctuur’ – Gebarentolk Irma Sluis.